Cocosbollsfabriken

Cocosbollar tillverkade med kärlek och känsla

Att göra riktigt goda och läckra cocosbollar är ett äkta hantverk. Vi tillverkar bollarna enligt ett gammalt fint recept och använder bara förstklassiga råvaror.

Det handlar inte om att bara mata in ingredienser i en maskin och hoppas att det ska bli bra. Produktionen tar sin tid och är svårare att bemästra än vad man kan tro. Vi gör ett kok i taget, det är omständligt men det är bara då man får den rätta konsistensen. Fokus och fingertoppskänsla gäller varenda detalj i processen. Det blir så hög kvalitet på bollarna för vi är med i varje moment och har full koll på varje cocosboll innan den hamnar i en påse eller ask.

Klassikern Gammaldags Cocosbollar har ingen kexbotten utan det är choklad och kokos på undersidan också. Dom är naturligt fria från gluten och laktos.

Vi gör också bollar på kexbotten i olika smaker som lakritsbollar toppade med saltlakritsflakes, apelsinbollar toppade med kanderat apelsinskal, jordgubbsbollar garnerade med rosa jordgubbschoklad och andra smaskiga smaker.